Systeemimplementatie en optimalisatie


Onze ervaring met systeemimplementatie en optimalisatie

Wij hebben veel ervaring met de inrichting van nieuwe ERP en CRM systemen.

Als programmamanager kunnen we de gehele implementatie begeleiden van oriëntatie van de systeemkeuze tot en met de implementatie en hypercare na go live.

Ook in de rol van business consultant kunnen wij het management gedurende de systeemimplementatie adviseren en als sparringpartner optreden richting het management en de organisatie.

In de operational readiness fase en na de go live in de hypercare fase kunnen wij als change manager ervoor zorgen dat de systemen niet alleen technisch geïmplementeerd zijn, maar ook dat de organisatie op de juiste wijze met de systemen gaat werken.

Welk proces is geschikt om te robotiseren


Postmerger is gespecialiseerd in Business Architectuur en Change Management. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring opgedaan in de begeleiding bij implementatietrajecten voor zowel beursgenoteerde ondernemingen en kleinere organisaties. Vaak worden wij bijvoorbeeld ingeschakeld bij complexe trajecten of trajecten die vanwege de gestelde randvoorwaarden niet goed passen in een standaard projectimplementatie methodiek.


Gerelateerde pagina’s
Wilt u meer weten over het robotiseren van bedrijfsprocessen?

Neem dan vrijblijvend contact op om eventuele mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u begeleiden vanaf de oriëntatie op het mogelijk robotiseren van processen tot en met de implementatie. U kunt gebruik maken van onze kennis waardoor u sneller resultaat bereikt tegen lagere ontwikkelingskosten.

Postmerger.
Drs. ing. Robrecht Heukers

robrecht.heukers@postmerger.nl
06 – 44 99 04 98

Willem Klooslaan 39
3454 VN De Meern

Connect via LinkedIn